به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، بعد از اینکه رهبر معظم انقلاب در پیامی در ۷ مهر ۱۴۰۳ فرمودند که «بر همه مسلمانان فرض است که با امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزبالله سرافراز بایستند و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کنند.» مردم بصیر ایران نیز مانند همیشه پر فرمانبری از ولی فقیه به میدان آمدند و در قالب پویش همدل به یاری و حمایت از محور مقاومت پرداختند.
در این میان بانوان نیز با اهدای پس اندازها وطلاهای خود پویش های متعددی مانند همدلی طلایی و طلا عاقبت بخیری را راه اندازی کردند که بتوان طلبه نیز نقشی پررنگ و ماندگار خلق کردند.
برای مثال بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام الله علیها در پویش طلاهای عاقبت بخیری ۴۸ کارت سکه، ۱ سکه تمام، ۱ ربع سکه ۱۴۷ قطعه طلا به وزن ۵۵۰ گرم (النگو، گوشواره، انگشتر، مدال، دستبند، گردنبند، زنجیر) جمع آوری کردند و به دفتر مقام معظم رهبری فرستادند.
پویش همدل به عنوان یک ابتکار مردمی است که تلاش میکند تا با جمعآوری کمکهای مالی و غیرمالی به جهان ثابت کند که محور مقاومت هیچگاه تنها نخواهد بود.
کمکهای مالی مردم به جبهه مقاومت، نمادی از اتحاد و همبستگی ملی است که نشان میدهد مردم در کنار یکدیگر ایستادهاند و در تلاش هستند تا با همدلی و همکاری، بر مشکلات فائق آیند.
این نوع مشارکت نه تنها به تأمین نیازهای فوری کمک میکند، بلکه روحیه امید و ایستادگی را در جامعه تقویت میکند.
انتهای پیام
نظر شما